Hem » Pris

Pris

Pris på omklädsel av möbler.

För att få pris så fyll i kontaktformuläret nedan eller sänd en epost till sofie@nordiskaverkstan.se . Vi återkommer så snart vi kan med ett prisförslag till dig.

För att få en riktig prisbild önskar vi gärna en bild på din möbel ihop med grova mått. En kort beskrivning på vad du önskar hjälp med, samt kontaktuppgifter där vi kan nå dig är också bra. Du kan ladda upp en bild nederst i kontaktformuläret.

  -Vad kostar det att klä om en möbel? Klä om en soffa, stol eller fåtölj.

  Arbetstid

  Beräknas utefter hur lång tid din möbel tar att utföra med de olika momenten som hör till just din möbel. Antalet arbetsmoment som behövs för din möbel i fråga spelar en viktig roll här.

  Behöver vi göra om stoppningen från grunden istället för att endast bättra på befintlig stoppning? Kanske snöra om resårhuset i sitsen? Är det mycket detaljer och handsömnad med snoddar och band?

  Traditionella möbler är som regel mer avancerade än moderna möbler och tar därmed längre tid för oss att färdigställa. Emellertid håller äldre möbler som regel längre då deras material är beständiga.

  Möbeltyg

  Vi gör en klippnota på din möbel och beställer tyg efter att du först lånat hem tygprover.

  Vi hjälper dig gärna hitta något du gillar och vi har massor va möbeltyger i butiken som du är välkommen att låna hem. Är det något specifikt du önskar så skicka inspirationsbilder så kan vi beställa klipprover i syfte att matcha dem.

  För inspiration, se några av våra leverantörer av möbeltyger här.

  Material

  Material får du separat i offerten men är beroende på vad som måste bytas ut eller fyllas på. Det kan t.ex vara vadd, tagel, celocrine eller sadelgjordar.

  Hembesök

  Är det svårt för dig att besöka oss (se karta här) så kommer vi på hembesök till dig. För större eller avancerade platsbyggda möbler behöver vi ibland också ta mått på plats.

  Kontakta oss så avtalar vi en tid och tar med oss tygprover hem till dig.

  Hembesök som leder till köp är en gratistjänst från oss, dock är det minst resurskrävande för oss om du har möjlighet att skicka bilder på mailen.